وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

سردار جلالی: آمریکایی‌ها باید در برابر جنایت‌ صهیونیستها در غزه پاسخگو باشند

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: آنچه امروز در غزه می‌گذرد حتما باعث شده تا دنیا و جهانیان به این باور برسند که مسئول این نسل کشی بر عهده آمریکایی‍ها است، بنابراین باید آمریکایی‍ها در برابر این ‌جنایت‌ها پاسخگو باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور امروز یکشنبه در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 ارتش ‌جمهوری اسلامی ایران که در سالن همایش های کوثر برگزار شد، اظهار داشت: آنچه امروز در غزه می‌گذرد حتما باعث شده تا دنیا و جهانیان به این باور برسند که مسئول این نسل کشی بر عهده آمریکایی‍ها است؛ چراکه اگر آنها پشت اسرائیل نبودند، رژیم صهیونیستی چند روز بیشتر ‌نمی‌توانست دوام بیاورد؛ بنابراین باید آمریکایی‍ها در برابر این ‌جنایت‌ها پاسخگو باشند.

 

وی ‌افزود: دریا، محور توسعه اقتصادی است به همین جهت همه کشورهای دارای ساحل دریایی آن را به عنوان یک ‌فرصت برای خود می دانند و از آن استفاده می‌کنند؛ ما در برنامه توسعه کشور مانند توسعه مکران راهبردهای دریایی را دنبال می‌کنیم؛ البته توسعه اقتصاد دریا با امنیت دریا رابطه مستقیم دارد؛ بنابراین ما در دریا نیازمند توسعه امنیت هم‌زمان با توسعه اقتصادی هستیم.

 

سردار جلالی با تاکید بر اینکه هیچ توسعه اقتصادی بدون توسعه امنیت ‌امکان‌پذیر نیست، ادامه داد: برای نیروهای مسلح خیلی قابل توجیه نیست که بخواهند به تنهایی توسعه فعالیت‌های دریاپایه را برعهده بگیرند چون این موضوع باید در قالب امنیت چند جانبه ابعاد مختلف توسعه فعالیت‍های دریا پایه دیده شود بنابراین تحقق آن فقط بر عهده تیروهای مسلح ‌نیست.

 

وی در ادامه بیان داشت: برای توسعه امنیت، نیاز به توسعه قدرت دریایی داریم که این در چند سال اخیر به‌ویژه در خلیج فارس محقق شده است؛ عمق محدود خلیج فارس قابلیت‍ها و محدودیت‍های خاصی دارد به این‌صورت که ایران برای تولید قدرت در خلیج فارس متکی به ساحل است و وجود جزایر متعدد به جهت پدافند غیرعامل ویژگی‌های خاصی را بوجود آورده است.

 

وی‌افزود: برای اینکه قدرت دفاعی و دریایی کشور بیشتر بروز یابد نیازمند زیرساخت‌های ساحلی در حوزه دریای عمان و زیرساخت‌های دریایی به صورت دو کارکرد دفاعی و اقتصادی مانند زیرساخت‌های ارتباطی فرودگاهی، راه های ارتباطی و خطوط ریلی هستیم تا بتواند صادرات و واردات را تسهیل کند.

 

سردار جلالی با بیان اینکه اقدام جسورانه ناوگروه 86 توانست بن‌بست‌شکنی‌کند، اضافه کرد: تاکید می‌کنیم که توسعه امنیت دریایی ضامن توسعه امنیت اقتصادی کشور است؛ بنابراین اگر می‌خواهیم در دریاهای دوردست حضور داشته باشیم، باید ساخت شناورهای اقیانوس پیما را داشته باشیم؛ البته در کنار توسعه زیرساخت‌های دوگانه دفاعی - اقتصادی، تجهیزات، ابزارها و شناورهای اقیانوس پیما، نیازمند راهبردهای همگرا نیز هستیم تا بتوان برای کشور اقتدار و افتخار ایجاد شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار